Τραγωδία των Τεμπών! Ποια κρίσιμα στοιχεία έχουν «διαγραφεί»…η Μελονι Αθηνα



Τραγωδία των Τεμπών! Ποια κρίσιμα στοιχεία έχουν «διαγραφεί»…

ΡΕΕΕ ΜΗΠΩς ΗΤΑΝ ΣΑΜΠΟΝΤΑΖ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΣΙΟΥς ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕς ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΜΈΓΟΥΝ ΜΌΝΟ ΤΟ ΑΤΜ??? 
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕς ΕΠΑΦΕς ΝΑΥΠΗΓΊΑ ΦΡΕΓΑΤΕς ΚΛΠ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΑΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΛΟΝΙ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ.. ΚΑΚΟΥΣ... ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ...ΑΓΙΟΥΣ ...ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΤΟ??ΝΑ ΔΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑς ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΕΙ????
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΞΕΠΛΈΝΕΤΑΙ !!!!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Έξι μήνες συμπληρώθηκαν από την τραγωδία στα Τέμπη. 57 άνθρωποι ,οι περισσότεροι νέοι , έχασαν τη ζωή τους. Οι συγγενείς των θυμάτων μόνοι προσπαθούν να βρουν γιατί χάθηκαν τόσο άδικα. Δεν έχουν καμία βοήθεια από πουθενά και όπως φάνηκε ακόμη και ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης έβαλε και αυτή την τραγωδία στο «ράφι της λήθης». Αυτό το κλίμα ευνοεί τη συγκάλυψη και αυτό προκύπτει από τις ανεξήγητες καθυστερήσεις στις έρευνες αλλά και από τα πενιχρά αποτελέσματα.

Ένα από τα κρίσιμα ερωτήματα είναι τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με το τρένο στο οποίο επέβαιναν τα αδικοχαμένα παιδιά. Η έκρηξη που έγινε δεν δικαιολογείται μόνο από τη σφοδρή σύγκρουση. Φαίνεται ότι κάποιοι επιδιώκουν να μη μάθουμε ποτέ το φορτίο…
Ο Εφέτης Ανακριτής της Λάρισας ζήτησε να δει τα βίντεο από την φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν ξεκινήσει για το τελευταίο ταξίδι. Του απάντησαν με επιστολή ότι έχουν ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ … Η απάντηση τους: «Θέτουμε υπόψιν σας ότι τα εν λόγω αιτηθέντα αρχεία ήτοι τα αρχεία στα οποία έχει καταγραφεί η φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας από τον Σ.Σ Θεσσαλονίκης την 28-02-2023 είναι διαγραμμένα καθώς οι εν λόγω ψηφιακοί σκληροί δίσκοι στους οποίους έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή διαγράφονται αυτόματα προκειμένου να πραγματοποιηθεί η νεότερη εγγραφή .»



Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.