Έγκλημα των Τεμπών: Υπάλληλος που ελέγχεται για τη σύμβαση της ΕΡΓΟΣΕ αγόρασε τριώροφο στην Κηφισιά!!!


 


Έγκλημα των Τεμπών: Υπάλληλος που ελέγχεται για τη σύμβαση της ΕΡΓΟΣΕ αγόρασε τριώροφο στην Κηφισιά!
Και άλλος έχει οκταώροφο στον Πειραιά, ενώ αγόρασε σπίτι στο Π. Ψυχικό και σκάφος - Τι αποκαλύπτει η «Καθημερινή» - Υπάρχει «βαθύ λαρύγγι»;
    
Το πόρισμα - καταπέλτης για τη σύμβαση τηλεδιοίκησης στα τρένα αποκαλύπτει η «Καθημερινή» της Κυριακής, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του συναδέλφου Γιάννη Σουλιώτη, με τη σχετική έρευνα των Ευρωπαίων εισαγγελέων να καταλήγει σε βαριές κατηγορίες, αφού αποκάλυψε... παπάδες!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπήρξε «βαθύ λαρύγγι»- που προφανώς είναι πλέον προστατευόμενος μάρτυρας- ο οποίος παρείχε σημαντικές πληροφορίες στο Γραφείο των Ευρωπαίων εντεταλμένων εισαγγελέων στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, δέκα μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 επιβάτες! «Ο αρχικλέφτης του αρχικλέφταρου» που θα έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, τόσο από τους φορείς του δημοσίου όσο και από τις εταιρίες!

Αναδημοσιεύουμε ένα μόνο μικρό απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη:

«Ανάμεσα σε όσα τον Μάιο του 2022 επεσήμανε ο ανώνυμος πληροφοριοδότης στους Ευρωπαίους εντεταλμένους εισαγγελείς ήταν και η ανάγκη να ερευνηθεί η οικονομική κατάσταση αυτών που διαχειρίστηκαν τη σύμβαση 717. «Ο ... με μισθό 1.600 ευρώ και χωρίς άλλη εργασία πέραν της ΕΡΓΟΣΕ διαθέτει τριώροφο σπίτι στην Κηφισιά, δύο σκάφη, εξοχικό. Ο ... διαθέτει οκταώροφο στον Πειραιά, αγόρασε σπίτι στο Π. Ψυχικό και σκάφος...». Οι 26 ύποπτοι, εκ των οποίων 17 στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ και οι υπόλοιποι υπάλληλοι της κοινοπραξίας, έχουν κληθεί να παράσχουν έγγραφες εξηγήσεις στους Ευρωπαίους εισαγγελείς την 1η Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της εν εξελίξει προκαταρκτικής εξέτασης. Εκτιμάται πάντως ότι αρκετοί απ’ αυτούς θα ζητήσουν νέα διορία».

Κάπως έτσι φαίνεται πως χάθηκαν 57 αθώες ψυχούλες!

ieidiseis.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.