Πρωταθλήτρια στην ακρίβεια Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗ ΙΣΠΑΝΙΑΠρωταθλήτρια στην ακρίβεια Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗ ΙΣΠΑΝΙΑ

EINAI ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙς ,,ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙς ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙς ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΟΥ
 
«Για άλλη μια φορά η Ελλάδα γίνεται πρωταθλήτρια της ακρίβειας στην Ευρώπη με ξεκάθαρη ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αυτά τα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πουν κάποιοι που θέλει να κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Τον Ιούνιο η Ελλάδα εμφάνισε τη μεγαλύτερη αύξηση στην Ε.Ε. στις τιμές των τροφίμων, 3,3% σε σχέση με τον Μάιο. Ειδικά στα φρούτα, οι αυξήσεις είναι σοκαριστικές της τάξης του 24,5%, όταν η δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση ήταν 7,2% στην Εσθονία. Σε πλήρη αντίθεση με την πλούσια γεωργική παραγωγή της χώρας μας και τις χαμηλές τιμές στον παραγωγό/χωράφι», ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας πως «την ίδια ώρα, στα ύψη βρίσκονται και οι τιμές των καυσίμων, με την τιμή της βενζίνης να αγγίζει -και σε πολλούς νομούς της χώρας να ξεπερνάει- τα 2 ευρώ».

«Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε και με το πρόσφατο οικονομικό νομοσχέδιο, η κυβέρνηση της ΝΔ επιμένει στην ίδια αποτυχημένη συνταγή επιδότησης της ακρίβειας, αντί ουσιαστικών παρεμβάσεων στην αγορά. Η αισχροκέρδεια παραμένει ανεξέλεγκτη και τα δισεκατομμύρια των υπερκερδών ανέγγιχτα εις βάρος της συντριπτικής πλειοψηφίας των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Χωρίς εφαρμογή ορίων κέρδους, χωρίς εντατικούς ελέγχους στην αγορά και χωρίς μείωση των έμμεσων φόρων (ΦΠΑ και ΕΦΚ), όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, η ακρίβεια θα συνεχίσει να ροκανίζει το εισόδημα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας και να αμφισβητεί τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομίας».

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.