Αλεξανδρούπολη: Ξεσηκώθηκαν για τα δυστυχήματα από διακινητές που οδηγούν ανάποδα στους δρόμους


Ασφαλείς δρόμους για τις μετακινήσεις τους ζήτησαν δεκάδες δικυκλιστές, οδηγοί αυτοκινήτων, αλλά και πολίτες που συγκεντρώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στα κεντρικά σημεία της πόλης και κατευθύνθηκαν προς τις Φέρες.

Αφορμή για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ήταν τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά που σημειώνονται, με την κίνηση οχημάτων διακινητών στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, κυρίως της Εγνατίας Οδού, αλλά και στον κάθετο άξονα και στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Θυμίζουμε ότι δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν, όταν αυτοκίνητα διακινητών κινήθηκαν αντίθετα στην Εγνατία Οδό και συγκρούστηκαν με τα οχήματα που επέβαιναν.

Να σημειώσουμε επίσης ότι σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται στην αρχή της επόμενης εβδομάδας να πραγματοποιηθεί σύσκεψη για την ασφάλεια στους αυτοκινητόδρομους, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Να σημειωθεί ότι το 90% των περιστατικών σημειώνονται όταν οι οδηγοί, διακινητές, των οχημάτων κάνουν αναστροφή στο δίκτυο,  δηλαδή εισέρχονται κανονικά στο ρεύμα στην Εγνατία Οδό, όταν δουν ότι υπάρχει κάποιο περιπολικό της αστυνομίας από πίσω τους αισθανθούν κίνδυνο, δεν διστάζουν οδηγήσουν ανάποδα στο ρεύμα κυκλοφορίας και τότε τα πράγματα γίνονται πραγματικά επικίνδυνα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.