Η φωτιά πλησιάζει την Αμυγδαλέζα,,,,ΠΡΟΣ ΕΚΚΕΝΩΣΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


 


  Η εντολή δόθηκε το πρωί της Τετάρτης καθώς η φωτιά που καίει στις πλαγιές της Πάρνηθας πλησίασε επικίνδυνα το κέντρο κράτησης μεταναστών της Αμυγδαλέζας

Σε ετοιμότητα για την εκκένωση του κέντρου κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα βρίσκεται το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι 700 περίπου μετανάστες που φιλοξενούνται εκεί θα μεταφερθούν στη Μαλάκασα.

Η εντολή δόθηκε εντολή το πρωί της Τετάρτης καθώς η φωτιά που ξέσπασε στις πλαγιές της Πάρνηθας πλησίασε επικίνδυνα στη δομή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στη Φυλή στις παρυφές της Πάρνηθας είναι σε εξέλιξη και κατευθύνεται ανατολικά προς Ντάρδιζα, Άγιο Ιωάννη Ρώσο και Αγία Παρασκευή.

Παράλληλα η φωτιά έχει πλησιάζει σε σε σπίτια στο Μενίδι και σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι καλούνται να τα εγκαταλείψουν.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.