Η Πάρνηθα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ στις φλόγες σε εκκένωσης οι Θρακομακεδόνες!



Η Πάρνηθα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  στις φλόγες σε  εκκένωσης οι Θρακομακεδόνες!

Λίγο μετά στις 3 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά ήταν σε ύφεση ξεκίνησαν να φυσούν πολύ δυνατοί άνεμοι που προκάλεσαν μεγάλη αναζωπύρωση. 

Το μέτωπο αυτή την ώρα εντοπίζεται στα αριστερά της Πάρνηθας με κατεύθυνση ανατολικά προς την περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα στις 03:58 εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους των περιοχών Θρακομακεδόνες, Μπόσκιζα και Πανόραμα Μενιδίου να βρίσκονται σε ετοιμότητα να εκκενώσουν σε περίπτωση που πλησιάσουν οι φλόγες τα σπίτια τους.

Στο σημείο επιχειρούν 260 πυροσβέστες με 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 77 οχήματα, ενώ με το πρώτο φως της ημερας ξεκίνησαν να πραγματοποιούν ρίψεις νερού 6 αεροσκάφη και7 ελικόπτερα. Ταυτόχρονα επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις εθελοντών πυροσβεστών με πεζοπόρα τμήματα, δυνάμεις που έχει διαθέσει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής ‘Αμυνας και η Ελληνική Αστυνομία, καθώς και υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας Αττικής.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΖΗΤΉΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΓΚΡΊΝΕΙ,,,δηλαδη δεν τα εχει στειλει ολα τι γινεται ρε παιδια κοροιδια στην κοροιδια??
Eδω ζητανε χερια και νερο υδροφορες απο ολη την Aττικη και Eλλαδα και εξωτερικο ,και εσεις λετε να κανει αίτηση??στειλε και κατι θα κανουν  EKTOS AN EINAI O TROPOS TOY LEGEIN,,,

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.