Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Θρήνος για τον 29χρονο Μιχάλη – Το αντίο των φίλων της ΑΕΚ




 

Φίλοι της ΑΕΚ έχουν αφήσει στο σημείο της δολοφονίας κιτρινόμαυρα κασκόλ και κεριά στη μνήμη του 29χρονου Μιχάλη που έχασε τη ζωή του στα άγρια επεισόδια από οπαδούς της Ντιναμό
Ακόμα ένα θύμα της τυφλής οπαδικής βίας θρηνεί η χώρα μας, καθώς ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέθανε κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Έξω από το γήπεδο φίλοι της ΑΕΚ αφήνουν κιτρινόμαυρα κασκόλ και κεριά στη μνήμη του νέου ανθρώπου που έχασε άδικα τη ζωή του. Σχημάτισαν με ρεσώ το αρχικό γράμμα του ονόματός του και τοποθέτησαν λουλούδια σε μία καρέκλα. Στο σημείο αναρτήθηκε και πανό στη μνήμη του.

  
Ο Μιχάλης που ζούσε στην Ελευσίνα αγαπούσε την ομάδα του την ΑΕΚ. Ο δήμαρχος Ελευσίνας με ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του και σημείωσε ότι ο φανατισμός και η βία δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα.


Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού
«Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι. Είμαι συγκλονισμένος και εγώ και η σύζυγός μου. Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά συνεχίζεται δυστυχώς» δήλωσε στην ΕΡΤ.

Ανέφερε ακόμη πως θα επικοινωνήσει με τους γονείς του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ για να τους εκφράσει την συμπαράστασή του και να τους πει δυο λόγια παρηγοριάς. Ωστόσο, όπως είπε, «τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνω τον πόνο τους που έχασαν το παιδί τους».
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.