Καθοδικά κινήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές, χρεωνόμαστε δηλαδή και στο τέλος θα μεινει η χωρα ??


Καθοδικά κινήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές, χρεωνόμαστε δηλαδή  και στο τέλος θα  μεινει η χωρα ??


Καθοδικά για δεύτερο συνεχή μήνα κινήθηκαν τον Μάιο του 2023 οι ελληνικές εξαγωγές, με την αξία τους να σημειώνει πτώση κατά 15,4%, σε σχέση με πέρυσι, συμπεριλαμβανομένων των πετρελαιοειδών.

Ωστόσο, εξαιρώντας τα πετρελαιοειδή, οι εξαγωγές των οποίων μειώθηκαν κατά περίπου 50%, το πρόσημο ήταν θετικό καθώς οι εξαγωγές εμφανίζονται αυξημένες κατά 4,1%.

Πάντα παίζει ρόλο και τι εξαγωγές ,,,

Αν ειναι παροχής υπηρεσιών  τουριστικής υφής ηη τραπεζικές ηη στοκ εμπόρευμα που θααα πουληθεί αρα  το κατωχυρωνουμε σαν εξαγωγή ..τοτε καλα ειναι να ξανασκεφτουμε να ανοιξουμε τις βιοτεχνιες και πρωτογενείς μορφές παράγωγης για εξαγωγή,,και οχι να τις ξεπουλάμε γιατι το είπαν κάποιοι απ έξω ηη εδω τραπεζικοί κύκλοι ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΝΑΝΕ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ της Ε.Ε.. για να είναι καθαρές και να χρωστάμε εμείς σαν λαός ..

.Τα ξερει πολυ καλα αυτα ο αρχιτραπεζιτης αλλα συγκλίνει με το συστημα των αγορων και οχι των λαων 

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ,,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ 

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που ανακοίνωσε, την περασμένη Παρασκευή, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), τα οποία επεξεργάστηκε το Ινστιτούτο Εξαγωγικών Ερευνών και Σπουδών (ΙΕΕΣ) του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ, η αξία των ελληνικών εξαγωγών ανήλθε σε 4,062 δισ. ευρώ τον Μάιο του 2023, έναντι 4,802 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2022.

Τα αντίστοιχα μεγέθη για εισαγωγές και εμπορικό έλλειμμα για τον Μάιο του 2023 διαμορφώθηκαν σε 7 δισ. ευρώ (μείωση κατά 13,6%) και 2,94 δισ. ευρώ (-11,0%).

Η εικόνα των ελληνικών εξαγωγών τον Μάιο του 2023 επηρέασε και τον ρυθμό αύξησής τους στο α' πεντάμηνο του έτους, ο οποίος από 12% στο πρώτο τετράμηνο μειώθηκε σε 5,7% στο διάστημα Ιανουαρίου-Μαΐου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.