Το να μιλά διαρκώς για την Ουκρανία και σπάνια για την Κύπρο ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι θέμα




Το να μιλά διαρκώς για την Ουκρανία και σπάνια για την Κύπρο ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι θέμα

Μακάρι ο ΄Έλληνας πρωθυπουργός να μίλαγε τόσο συχνά και με τέτοια θέρμη για την Κύπρο, όσο μιλά για την Ουκρανία.

 Η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ , έχει πράξει σε σημείο υπερβολής τα «συμμαχικά» της καθήκοντα και άποψη μας είναι ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε αυτό το ζήτημα έχουν θέσει σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα, μακροπρόθεσμα.

Ο κ.Μητσοτάκης κάθε φορά που δέχεται ερωτήσεις για την Ουκρανία απαντά λες και είναι πρωθυπουργός σε κάποια χώρα τη; Βαλτικής. Από την άλλη οι αναφορές του στην Κύπρο, γίνονται όλο και πιο σπάνιες. 

Δεν συζητάμε για πράξεις ,έστω συμβολικές. Γράφαμε προ ημερών ότι είναι ερώτημα γιατί δεν έχει γίνει μία πτήση ελληνικών Rafale στην Κύπρο.
Τα αγροάσαμε μόνο για τις εκλογές τα  Rafale;

Στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ ο κ.Μητσοτάκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του rudaw.net για την Ουκρανία και μεταξύ άλλων απάντησε:

«Η Ουκρανία αξίζει «πλήρη υποστήριξη» για να αντιμετωπίσει την εισβολή της Ρωσίας» και πρόσθεσε ότι «η βοήθεια που έχει λάβει το Κίεβο είναι μέχρι στιγμής  άνευ προηγουμένου».

«Διαθέτουμε σημαντικούς πόρους. Νομίζω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν κινητοποιηθήκαμε σε τέτοιο βαθμό για να υποστηρίξουμε μια χώρα που αξίζει την πλήρη υποστήριξή μας γιατί αυτή τη στιγμή είναι θύμα μιας άγριας επίθεσης», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Znar Shino του Rudaw στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους.

Υποστήριξη που δεν είδε ποτέ και από κανέναν η Κύπρος. Τώρα τελευταία δεν την βλέπουμε ούτε καν από την Ελλάδα.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.