Πλεύση - Νίκη - Σπαρτιατες ο Βελοπουλος σκεφτικός -δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης



Πλεύση - Νίκη - Σπαρτιατες ο Βελοπουλος σκεφτικός -ΚΚΕ δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης 

Με τις δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών και την ονομαστική ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης το βράδυ του Σαββάτου, ολοκληρώνεται σήμερα στη Βουλή η συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. 

Η συζήτηση άρχισε και πάλι λίγο μετά τις 9 το πρωί του Σαββάτου με τοποθετήσεις βουλευτών και υπουργών.

Bρίσκονται σε εξέλιξη οι δευτερολογίες των αρχηγών των κομμάτων με Πλεύση Ελευθερίας και Νίκη να έχουν δηλώσει ότι καταψηφίζουν τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Αρνητικές διαθέσεις έδειξε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, χωρίς ωστόσο να το δηλώσει από το βήμα της Βουλής.
Αυτή τη στιγμή στο βήμα της Βουλή βρίσκεται ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας που μαλλον δεν δίδει ψήφο 
 ΤΟ ΚΚΕ ειπε και αυτο ΟΧΙ
 ΤΟ ΒΡΑΔΥ Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ  ΑΛΛΑ Η 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΊ ΤΙΠΟΤΑ 

Νωρίτερα, άρση κρατικού μονοπωλίου στην Ανώτατη Εκπαίδευση και αλλαγή του άρθρου 16 μέσω συνταγματικής αναθεώρησης, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης έκανε γνωστό ότι η Τροχαία θα ενισχυθεί με προσωπικό ώστε -όπως είπε- να βγει στους δρόμους με tablets σε πλήρη διασύνδεση, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα καταλογισμού προστίμων σε περιπτώσεις παραβάσεων που θα μεταβιβάζονται απευθείας στο taxis.

Εξακολουθούμε να τείνουμε κλάδο ελαίας για ειρηνική συνύπαρξη λαών», είπε αναφερόμενος στην Τουρκία ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι «στέλνουμε ταυτόχρονα μήνυμα ότι θα υπερασπιστούμε την εδαφική ακεραιότητα και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Αυτό αποτελεί δεδομένη συνταγματική υποχρέωση και καθήκον».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.