Κλιματική αλλαγή... η "επιστημονική" αρλούμπα!Της Ιωάννας Υψηλάντη


 




Της Ιωάννας Υψηλάντη Ο γεωλόγος και ο καθηγητής Jan Plaimer σχολίασε την αχαλίνωτη προώθηση του αφηγήματος της...


Ο γεωλόγος και ο καθηγητής Jan Plaimer σχολίασε την αχαλίνωτη προώθηση του αφηγήματος της... κλιματικής αλλαγής στα κορυφαία μέσα ενημέρωσης και την "επιστημονική"  αρλούμπα, για την "πιο καυτή μέρα τα τελευταία 125.000 χρόνια", που υποστηρίζουν στις ΗΠΑ οι κλιματολόγοι και τα ΜΜΕ.
"Πρόκειται για μια πλήρη ανοησία ... στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε σε μια μακρά τάση για ψύξη, η οποία συνεχίζεται επί 4.000 χρόνια. Έχουμε μόλις αφήσει τη μικρή εποχή των παγετώνων. Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στη θερμοκρασία όταν αποχωρούμε, από τη μικρή εποχή των παγετώνων;
Επιπλέον, η προπαγάνδα δεν λέει ότι στη δεκαετία του 1930. στις ΗΠΑ υπήρχε μεγαλύτερη ζέστη από ότι τώρα, και οι καυτές περίοδοι καύσωνα υπήρξαν και στον Μεσαίωνα και στους Αρχαίους χρόνους."
Έχει, επίσης, υποστηρίξει ότι "Σε ολόκληρη την ιστορία του πλανήτη Γη, είχαμε εκατομμύρια κλιματικές αλλαγές και καμία από αυτές που μπορούμε να αναγνωρίσουμε δεν οφείλεται, σε αλλαγή των ποσοστών του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα".
"
Δεν βλέπουμε καμία καταγραφή του διοξειδίου του άνθρακα να οδηγεί το κλίμα στο παρελθόν και επομένως δεν υπάρχει λογική αιτία να πιστεύουμε ότι η κλιματική αλλαγή στο παρόν οφείλεται σε αλλαγές του διοξειδίου του άνθρακα".
Ο Ιαν Πλάιμερ είναι Αυστραλός γεωλόγος και επίτιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης. Απορρίπτει την επιστημονική συναίνεση, σχετικά με την αλλαγή του κλίματος. Οι κλιματολόγοι τον επέκριναν για λανθασμένη ερμηνεία των δεδομένων τους και για διασπορά παραπληροφόρησης, χαρακτηρίζοντας τον "συνωμοσιολόγο".
Είναι κάτοχος 10 Αυστραλιανών βραβείων, μεταξύ άλλων, για την επικοινωνία και προώθηση της επιστήμης και για την ανθρωπιστική του συνεισφορά.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.