Εκτέλεση εν μέση οδώ



Εκτέλεση εν μέση οδώ

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 13:00 στην οδό Μπότσαρη, στην περιοχή της Ανάληψης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 50χρονος άνδρας Αλβανικής καταγωγής, έχασε τη ζωή του από τους πυροβολισμούς, που δέχθηκε από άγνωστο άνδρα ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο με το οποίο και διέφυγε. Το αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα μπροστά από ένα βενζινάδικο με το θύμα να διαπληκτίζεται έντονα και να επιτίθεται αρχικά στον δράστη που βρισκόταν εντός του οχήματός του και δευτερόλεπτα αργότερα να πέφτει στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος, έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς.

O δράστης, για τον οποίο η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να τον εντοπίσει, επέβαινε σε αυτοκίνητο μαύρου χρώματος ενώ ο άνδρας που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε. Δράστης και θύμα είχαν έντονη διένεξη για άγνωστους λόγους και πιθανότατα πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Εξετάζεται οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης εξετάζουν το επίμαχο βίντεο, ενώ συγκεντρώνουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» τη διαδρομή του αυτοκινήτου και να φτάσουν στα ίχνη του δράστη. Από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν ως επικρατέστερη εκδοχή θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.