Εξερράγησαν εκρηκτικοί μηχανισμοί στην Τεκτονική Στοά επί της Αχαρνών


Εξερράγησαν εκρηκτικοί μηχανισμοί στην Τεκτονική Στοά επί της Αχαρνών

Έκρηξη χαμηλής ισχύος πραγματοποιήθηκε έξω από το κτήριο της Τεκτονικής Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, μεταξύ των οδών Αχαρνών και Σουρμέλη, στην Αθήνα.  Στη συνέχεια εντόπισαν δεύτερο ύποπτο αντικείμενο και λίγα λεπτά μετά τις 9 έγινε δεύτερη ελεγχόμενη - αυτή τη φορά - έκρηξη.

Όταν εφτασαν οι αρχές επιτόπου ο ένας μηχανισμός είχε εκραγεί και είχε προκληθεί φωτιά που κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική. Είχε προηγηθεί στις 06:30 απειλητικό τηλεφώνημα στο 112, χωρίς να θέτει χρονικό προσδιορισμό της έκρηξης.

Ακολούθησε έρευνα στο κτήριο με σκύλο για το ενδεχόμενο τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε άλλο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε ένα ύποπτο ξύλινο κουτί στο οποίο έγινε ελεγχόμενη έκρηξη λίγο πριν τις 9 το πρωί.

Αυτή την ώρα παραμένει κλειστή η οδός Αχαρνών και στα δύο ρεύματα, από τη διασταύρωση με την οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθη, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα στη σημείο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.