Το Βατερλό στα ελληνοτουρκικά και ο «διάλογος που κάνουν μόνο οι ηττημένοι»-Παναγιώτης Λαφαζάνης- ΒΙΝΤΕΟ


Το Βατερλό στα ελληνοτουρκικά και ο «διάλογος που κάνουν μόνο οι ηττημένοι»-Παναγιώτης Λαφαζάνης

«Βατερλό»! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επικεφαλής του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης περιγράφει με μία λέξη τα αποτελέσματα της συνάντησης Μητσοτάκη-Ερντογάν.

Ο κ.Λαφαζάνης εξηγεί και υποστηρίζει με επιχειρήματα και ερωτήματα αυτή την άποψη.

Ποια είναι τα «βαριά γεωπολιτικά ζητήματα» που ο κ.Μητσοτάκης είπε ότι θα συζητηθούν με την Τουρκία; Πως «χωράει» σε αυτή τη «γεωπολιτική συζήτηση» η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας;

Ο κ.Λαφαζάνης μιλά για Δούρειο Ίππο εντός της χώρας.

Υποστηρίζει ότι ο κ.Μητσοτάκης έκανε το χατήρι στην Τουρκία η συζήτηση να «ανοίξει» και να έρθει στα μέτρα της Άγκυρας.

«Η Ελλάδα δείχνει ότι δεν ξέρει τι θέλει και πως να το ζητήσει», λέει ο κ.Λαφαζάνης και υποστηρίζει ότι «διάλογο κάνουν μόνο οι ηττημένοι, όχι αυτοί που απειλούνται».

Πως εξηγεί ότι τα εθνικά θέματα και ειδικά τα ελληνοτουρκικά «εξαφανίστηκαν» από τις ατζέντες των κομμάτων;

«Είναι ένα πολιτικό σύστημα αποικίας που δεν θέλει να δείξει θέματα που ενοχλούν τους κηδεμόνες μας…Είναι μια πολιτική τάξη φοβική έναντι της Τουρκίας», υποστηρίζει ο κ.Λαφαζάνης.

Η συνέντευξη με τον κ.Λαφαζάνη μαγνητοσκοπήθηκε στις 13 Ιουλίου, ημέρα που ήταν η επέτειος της υπογραφής του τρίτου μνημονίου. Μιλά για γεγονότα της εποχής υποστηρίζοντας ότι υπήρχε άλλος δρόμος.
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.