ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί 95.564 δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023


ΟΠΕΚΕΠΕ: Μέχρι στιγμής έχουν οριστικοποιηθεί 95.564 δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023

Συνολικά 95.564 δηλώσεις ΟΣΔΕ 2023 έχουν υποβληθεί στο σύστημα καταχώρησης της ΕΑΕ 2023, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο χαμηλός αριθμός των δηλώσεων, σύμφωνα με τον οργανισμό Πληρωμών, δικαιολογείται εξαιτίας της έλλειψης εξοικείωσης των γεωργών με τα νέα σχήματα του Στρατηγικού Σχεδίου της νέας ΚΑΠ και την γενικότερη ανασφάλεια, που εύλογα προκαλείται από τον νέο τρόπο δήλωσης των αιτημάτων ενίσχυσης, αλλά με ικανοποιητικά επιταχυνόμενο ρυθμό.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, μέχρι την Τετάρτη 19/7/2023 θα εκδοθεί σχετική εγκύκλιο για το ΟΣΔΕ 2023, ενώ μέχρι την Παρασκευή, 21/7/2023 θα εκδώσει εγκύκλιο οδηγιών σχετικά με τα οικολογικά σχήματα (eco schemes).

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, εντός του ίδιου χρονικού διαστήματος θα εκδοθεί η σχετική εγκύκλιος για τα συνδεδεμένα καθεστώτα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.