Χαλκιδική: Ανθρωποκτονία με θύμα έναν 39χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου .Τραυματίας ο φίλος του


 


 
Δύο άγνωστοι με κουκούλες τους πλησίασαν και τους πυροβόλησαν

Ανθρωποκτονία με θύμα έναν 39χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, στις 3:30 ο 39χρονος και ο 45χρονος φίλος του δέχθηκαν πυροβολισμούς από δύο αγνώστους έξω από το δωμάτιο στο οποίο διέμεναν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο τους μεταφέρθηκαν άμεσα στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, με τον 39χρονο να υποκύπτει στα τραύματά του, ενώ ο 45χρονος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο Πολύγυρου.

Οι δράστες πλησίασαν τους δύο άντρες από τη Βόρεια Μακεδονία, φορώντας κουκούλες, πάνω σε μοτοσικλέτα και πυροβόλησαν εναντίον τους.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πολυγύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 39χρονος που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες, είναι επιχειρηματίας ενώ από την επίθεση τραυματίστηκε και ο 45χρονος φίλος του ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.