Χανιά: Πέθανε ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα



Χανιά: Πέθανε ο 12χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα

Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή ο 12χρονος που είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην Γεωργιούπολη στα Χανιά την Κυριακή 9 Ιουλίου. 

Όπως είχε κάνει γνωστό ο διοικητής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν, το αγόρι ήταν εγκεφαλικά νεκρό και τελικά εξέπνευσε το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Η είδηση έχει σκορπίσει θλίψη στην Κρήτη ενώ συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 12χρονου οι οποίοι μέχρι και την ύστατη στιγμή ήλπιζαν σε ένα θαύμα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 12χρονος, γύρω στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής ανασύρθηκε από ναυαγοσώστη χωρίς τις αισθήσεις του από την θάλασσα στην παραλία της Γεωργιούπολης. Αμέσως δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ, που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Με ασθενοφόρο διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και έκριναν ότι έπρεπε εσπευσμένα να μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ, όπως και έγινε.

Το αγόρι εισήχθη στη ΜΕΘ Παίδων, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το βοηθήσουν.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.