Ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Καμπανού


Ομόφωνα ένοχοι και οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Καμπανού

Την απόφασή του για τους 12 κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας έκανε γνωστή το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι. Με την ανακοίνωση της απόφασης επικράτησε ένταση μέσα στο δικαστήριο.

Σε ό,τι αφορά τη δολοφονία του Άλκη, ένοχοι για ανθρωποκτονία κρίθηκαν οι επτά εκ των δώδεκα και οι πέντε για συνέργεια. Για τον τραυματισμό νεαρού από την παρέα του Άλκη οι πέντε κρίθηκαν ένοχοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οι επτά για συνέργεια, ενώ για τον τραυματισμό άλλου ατόμου ένοχο κρίθηκε ένα άτομο για απόπειρα ανθρωποκτονίας και 11 για συνέργεια.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.