Ίος:Οι 1000 έφηβοι Ιρλανδοί θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μετά το θάνατο των δύο συμμαθητών τους



Ίος:Οι  1000 έφηβοι  Ιρλανδοί θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μετά το θάνατο των δύο συμμαθητών τους

Στην Ίο αυτή τη στιγμή βρίσκονται περίπου 1.000 Ιρλανδοί, ενώ κατά την Daily Mail οι περισσότεροι από αυτούς δηλώνουν συγκλονισμένοι και αναφέρουν ότι θέλουν να φύγουν από την Ίο.

Ηδη οι 70 συμμαθητές του Andrew O’Donnell και του Max Wall επιστρέφουν στο Δουβλίνο.

 Εκπαιδευτικός δήλωσε στη Daily Mail: «Το νότιο Δουβλίνο είναι μια μικρή κοινωνία, όλα τα σχολεία γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι φίλοι, υπάρχουν φίλοι και συγγενείς που είναι συγκλονισμένοι. Είναι μια μικρή κοινότητα.
Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο υπάρχει υστερία και φόβος. Οι γονείς μας παίρνουν τηλέφωνα. Όλοι είναι συγκλονισμένοι, ειδικά τα παιδιά που ήταν με τον Άντριου και τον Μαξ. Θέλουν να επιστρέψουν σπίτι και θα επιστρέψουν μέσα σε 48 ώρες».

Σημειώνεται πως πολλά καταστήματα στην Ίο ήταν κλειστά τη Δευτέρα σε ένδειξη πένθους. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.