Τσαπανίδου: κ. Μητσοτάκη μηλιά για τις αποκαλύψεις των εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη»μηπως να δουμε τον τροπο που μας παιζουν τον παπα



Τσαπανίδου: κ. Μητσοτάκη μηλιά για τις  αποκαλύψεις  των εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη»μηπως να δουμε τον τροπο που μας παιζουν τον παπα

Προφανως και εχει φυγει απο την εξουσια  γραμμη ,,η αορατος γραμμη ειδικα στα καναλια  πως να τα σερβιρουν ,,

,κατσε καλα γιατι αααααα,,,λεει ο Ζηκος στην ταινια

 ,,,Η γραμμη λεει λετε μονο τις συκφαντιες και τα αοριστα ,,
τα κακα μακρια ,τα βαζουμε  κρυφα μονοστηλο στο τελος σαν πακετο απο τσιγγαρα που θα πεταχτεί καταλαθος ,,

,Το λιμενικο εκανε καλα την δουλεια του λεει ο τσιπρας
     ---   ο τσιπρας κατηγορει το λιμενικο βγαινει στο τελος παιρνουν τα εαν του αδωνιδος τακτικη παπατζη ,και το κανουν σημαια και ο κοσμος το τρωει ,
,βλεπεις ο παπας παιγνιον  παντα ελκύει ατομα μεχρι την χασουρα εντελως ηη επεμβαση του νομου,,,

Μειωσαν φορους ,,,ετσι καμαρωνουν και οι φοροι αυξηθηκαν λογω αυξησεως των καυσιμων λογο- πολεμου τα τροφιμα -ετσι λενε αλλα ο φορος ειναι στην τσεπη μας που τα μισα πραγματα τα αγοραζεις με περισοτερα λεφτα ,,αυτο λεγεται πληθωρισμός και ειναι ο φορος των φορων ο φορε που καταστρεφει άμεσα τα παντα και φερνει πεινα,,,,

«Καταπέλτης για τον κ. Μητσοτάκη οι αποκαλύψεις για το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για τα Τέμπη», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου σε δήλωσή της με αφορμή την έκδοση του επίσημου πορίσματος για το πολύνεκρο δυστύχημα. 

Συγκεκριμένα, τονίζει: 

«Τρεις μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συνάνθρωποί μας, έρχονται στο φως τα αιτία του δυστυχήματος που μας συγκλόνισε όλους. 

Το πόρισμα των δικαστικών εμπειρογνωμόνων είναι καταπέλτης για τη ΝΔ. Περιγράφει εικόνα απόλυτης διάλυσης στον σιδηρόδρομο και ξεκαθαρίζει ότι δεν λειτουργούσαν τα συστήματα ασφαλείας που θα είχαν αποτρέψει την τραγωδία. 

Είναι καταπέλτης όμως και για τον κ. Μητσοτάκη προσωπικά, που έσπευσε να βγάλει πόρισμα και να μιλήσει για ανθρώπινο λάθος. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι η ΝΔ έχει απαλείψει από το Ταμείο Ανάκαμψης τα έργα τηλεδιοίκησης, με αποτέλεσμα η ολοκλήρωσή τους να παραπέμπεται στις καλένδες.

Τα ψέματα και η κοροϊδία κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους. Όμως το αίτημα για δικαιοσύνη και για ασφαλείς μεταφορές γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.