ΗΠΑ: Συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ


O τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έφτασε την Τρίτη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Μαϊάμι για να του απαγγελθούν 37 κατηγορίες για τον τρόπο που διαχειρίστηκε διαβαθμισμένα έγγραφα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει συλληφθεί και η διαδικασία κράτησης του ίδιου και του συγκατηγορουμένου του Γουόλτ Ναούτα έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το CNN μέσα από το δικαστήριο.

Οι αστυνόμοι αναμένεται να πάρουν και ηλεκτρονικά αντίγραφα των δακτυλικών του αποτυπωμάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ προβλέπεται να τον φωτογραφήσουν, δεδομένης της αναγνωρισιμότητάς του. Η απαγγελία κατηγοριών θα γίνει χωρίς την παρουσία καμερών στο δικαστήριο και δεν θα μεταδοθεί απευθείας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.