Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο



Μεγάλη φωτιά στον Ασπρόπυργο

Ισχυρή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής μετά από φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας, 5/6, στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα σε περιοχή χαμηλής βλάστησης στον λόφο Κυρίλλου. Στο σημείο μετέβησαν 50 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων, 15 οχήματα και ένα ελικόπτερο Erickson.

H φωτιά καίει κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο δεν απειλούνται σπίτια.

Η Πυροσβεστική στο Twitter αναφέρει: «Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κύριλλος Ασπροπύργου Αττικής.
 Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις».

Nωρίτερα σήμερα, Δευτέρα 5/6, άλλη πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή του Ασπροπύργου, σε χώρο με χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 14 οχήματα και μια ομάδα πεζοπόρου. Κινητοποιήθηκε επίσης και η ομάδα με τα drones της πυροσβεστικής, ενώ η φωτιά τέθηκε λίγο αργότερα, υπό έλεγχο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.