Ταλαιπωρία για τους ετεροδημότες – Τους άλλαξαν εκλογικά τμήματα


Μεγάλη ταλαιπωρία για τους ετεροδημότες που επέλεξαν να ψηφίσουν στα ειδικά τμήματα της Αθήνας και όχι στον τόπο καταγωγής τους, καθώς το υπουργείο Εσωτερικών άλλαξε τα σχολεία που είναι εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών.

Στο 4ο Γυμνάσιο στο Αιγάλεω, για παράδειγμα, στις προηγούμενες εκλογές της 21ης Μαΐου ψήφιζαν ετεροδημότες από την Ηλεία. Σήμερα, 25 Ιουνίου, ψηφίζουν ετεροδημότες από την Αρκαδία, από την Αχαΐα και από την Αργολίδα. 

Τα εκλογικά τμήματα είναι 13 και πάρα πολλοί ταλαιπωρούνται καθώς μόλις φτάσουν στο εκλογικό κέντρο που είχαν ψησίσει στις πρώτες κάλπες καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να ψηφίσουν.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την ΕΡΤ στο 5ο Λύκειο ψηφίζουν οι ετεροδημότες από τους νομούς Ηλείας και Λακωνίας, στο 7ο Δημοτικό από το νομό Κορινθίας και στο ειδικό δημοτικό σχολείο από το νομό Μεσσηνίας.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.