«Πάρ’ τη σκούφια σου και βάρα με»! Η ΝΔ ψέγει όλους τους άλλους για τη Ροδόπη αλλά τι λέει για υποψήφιο βουλευτή της και τη φωτό με Ερντογάν;



«Πάρ’ τη σκούφια σου και βάρα με»! Η ΝΔ ψέγει όλους τους άλλους για τη Ροδόπη αλλά τι λέει για υποψήφιο βουλευτή της και τη φωτό με Ερντογάν;

Η ΝΔ μπορεί να εμφανίζεται ως «προστάτιδα» της Θράκης, αλλά η δράση προκαλεί πάντα αντίδραση και αυτό θα έπρεπε ίσως να το έχουν μετρήσει πριν εντάξουν στην προεκλογική ατζέντα το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας…Το θέμα του τουρκικού προξενείου ,της δράσης του και του ελέγχου που προσπαθεί να ασκήσει στη μειονότητα ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ και όλες τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει από τη χώρα.

Η μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη συνυπάρχει υποδειγματικά με τους Χριστιανούς κι εμείς αντί να αναδεικνύουμε αυτό το γεγονός , δίνουμε χώρο στην τουρκική προπαγάνδα. Όλα αυτά για λίγους ψήφους!

Στο militaire.gr έφθασαν κάμποσα e mail που υπενθυμίζουν ότι η ΝΔ δεν είναι «αθώα του αίματος» για όσα συμβαίνουν στη Θράκη και πάντως δεν μπορεί να κατηγορεί όλους τους άλλους περίπου ως «εσωτερικούς εχθρούς».

Η υπενθύμιση που προκύπτει από τα μηνύματα έχει να κάνει με τη συμμετοχή του κ.Μουσταφά Κατραντζή στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στο νομό Ροδόπης.

Σύμφωνα με όσα έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς στον Τύπο της Θράκης, ο κ.Κατραντζή έχει διατελέσει γραμματέας στον σύλλογο με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ», (ΠΕΚΕΜ). Τι είναι η ΠΕΚΕΜ μπορείτε να διαβάσετε στο ρεπορτάζ του komotinipress.gr  ΕΔΩ.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Ροδόπη Μουσαφά Κατραντζή φέρεται να μιλά σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «GUNDEM» για «Τούρκους της δυτικής Θράκης» που «έχουν σοβαρά προβλήματα». 

Είχε οποιαδήποτε σχέση με το DEB το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ); Πάντως  στα εγκαίνια των νέων γραφείων του ήταν παρών όπως διαβάζουμε στο paratiritis-news.gr ΕΔΩ

Η φωτογραφία είναι από το twitter του πρώην ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος έγραφε για συνάντηση του με εκπροσώπους της τουρκικής μειονότητας. Δεύτερος από αριστερά ο κ. Κατραντζή.

Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.