Ντοκουμέντα για το ναυάγιο της Πύλου! Τι δεν έκανε η Ελλάδα και που φταίει η Ευρώπη-Ν.Μαριάς


 

 


Ναυάγιο 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου…Εκατοντάδες νεκροί, η δεύτερη μεγαλύτερη τραγωδία στη Μεσόγειο με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες… Η Ελλάδα σε δύσκολη θέση…Ας μιλήσουμε με πραγματικά στοιχεία. Με έγγραφα, αποφάσεις της ΕΕ, «ονόματα και διευθύνσεις» για το ποιοι ευθύνονται σε Ελλάδα και Ευρώπη! Μόνο ένας μπορεί να μας τα πει κι αυτός είναι ο κ.Νότης Μαριάς, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, πρόεδρος του κόμματος Ελλάδα ο Άλλος Δρόμος και πρώην ευρωβουλευτής. Η τελευταία ιδιότητα είναι και η πιο χρήσιμη και στην περίπτωση του ναυαγίου…

Ο πάντα μελετημένος Νότης Μαριάς ήρθε στο στούντιο του militaire channel με ντοκουμέντα τα οποία αποδεικνύουν όχι με γενικότητες αλλά με τεκμηριωμένα στοιχεία τι ΔΕΝ απαίτησε και ΔΕΝ έκανε η Ελλάδα, τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είχε κάνει η Ευρώπη που διατηρεί ναυτική δύναμη ανοιχτά της Λιβύης, πως ΔΕΝ λειτούργησε η FRONTEX , πως πάει να εκμεταλλευθεί την κατάσταση η Τουρκία και πως κινδυνεύει μετά απ΄  όλα αυτά η χώρα μας να βρεθεί και κατηγορούμενη!

Ο κ.Μαριάς μιλά για το μέγα θέμα του μεταναστευτικού και απευθυνόμενος προς τους Ευρωπαίους υποκριτές προτείνει μια λύση που ήδη εφαρμόζεται: «Κάντο όπως και με τους Ουκρανούς πρόσφυγες» είναι η πρόταση του.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.