Δεκάδες μετανάστες περιμένουν πάνω σε νησίδα για να περάσουν στον Έβρο


Δεκάδες μετανάστες περιμένουν πάνω σε νησίδα για να περάσουν στον Έβρο

Περίπου 80 μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται αρκετά γυναικόπαιδα, έχουν προωθηθεί σε νησίδα στην περιοχή Μαράσια του Έβρου, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό του OPEN. Την ίδια ώρα με μήνυμα της, Μη Κυβερνητική Οργάνωση προανήγγειλε από χθες ότι προωθήθηκαν περισσότεροι από 24 μετανάστες σε νησίδα του ποταμού απέναντι από τη νέα Βύσσα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα 2/3 της νησίδας αποτελούν τουρκική επικράτεια και το 1/3 ελληνική. Οι μετανάστες είναι μια ανάσα από το ελληνικό έδαφος ωστόσο φαίνεται ότι δεν έχουν βάρκα για να περάσουν απέναντι και οι Τούρκοι διακινητές τους άφησαν εκεί.

Στρατός και συνοριοφύλακες στον Έβρο είναι σε επιφυλακή.
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.