Ανέσυραν νεκρό άτομο από φλεγόμενο διαμέρισμα τα Κάτω Πατήσια


 


  Ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στα Κάτω Πατήσια.

Πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται επί της οδού Αιακού, στα Κάτω Πατήσια, κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Αγίου Νικολάου Συναγερμός

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ενημερώθηκε στις 04.00 σήμερα Τετάρτη για φωτιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην προαναφερθείσα οδό, και αμέσως σήμανε συναγερμό.

Ισχυρή δύναμη με 18 πυροσβέστες, 6 πυροσβεστικά οχήματα και ένα βραχιονοφόρο όχημα έφτασαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης.
Νεκρός

Στη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμα ηλικιωμένος νεκρός, ηλικίας 75 – 80 ετών, ο οποίος έφερε εγκαύματα.

    #Χωρίς_αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς στο διαμέρισμα επί της οδού Αιακού στην Αθήνα.

    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 21, 2023

Οι γείτονες βγήκαν από τα σπίτια τους ανάστατοι και κατέβηκαν στον δρόμο, παρακολουθώντας με αγωνία τη μάχη των πυροσβεστών.
«Τυφλός και κουφός»

Γυναίκα διπλανού διαμερίσματος από εκείνου που ξέσπασε η φωτιά μίλησε στο Mega:

«Μένουμε στο διπλανό διαμέρισμα. Η φωτιά ξεκίνησε στις 3.30 ώρα το πρωί. Ο άνθρωπος που ήταν μέσα ήταν και τυφλός και κουφός και δεν κουνιόταν καθόλου». 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.