«Κηδεία» στο ΓΕΕΘΑ και το μήνυμα Στεφανή που έρχεται…«Κηδεία» στο ΓΕΕΘΑ και το μήνυμα Στεφανή που έρχεται…

Κλίμα «κηδείας» στο ΓΕΕΘΑ μετά από την ανακοίνωση ότι ο Επίτιμος Α/ΓΕΣ και πρώην ΑΝΥΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής θα είναι υπηρεσιακός ΥΕΘΑ μέχρι τις εκλογές. Οι σχέσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Κώστα Φλώρου με τον Αλκιβιάδη Στεφανή ήταν κακές με ευθύνη αποκλειστικά του πρώτου.

Τα ΄φερε έτσι η ζωή και ο κ.Στεφανής θα είναι πολιτικός προϊστάμενος του Α/ΓΕΕΘΑ. Με δυο λόγια το φυσάνε και δεν κρυώνει στο ΓΕΕΘΑ, αλλά μυαλό δεν βάζουν.

Στο σχέδιο για την τελετή παράδοσης-παραλαβής το ΓΕΕΘΑ πρότεινε «εκπτώσεις». Έλαβε μήνυμα από τον υπηρεσιακό ΥΕΘΑ ότι «θα γίνει ότι προβλέπεται»…

Απ ΄  ότι φαίνεται θα ακολουθήσουν κι άλλα μηνύματα και ο κ.Στεφανής είναι ο «ταχυδρόμος». Αποστολέας είναι άλλος και μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαίου είναι και πανίσχυρος.
Militaire News


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.