Πολύωρη διακοπή υδροδότησης στην Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης!!Διαρροή σε κεντρικό αγωγό της πόλης!

Πολύωρη διακοπή της υδροδότησης προκλήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό Φ600 της ΕΥΑΘ ΑΕ σήμερα το πρωί. Για τον λόγο αυτό, τα συνεργεία της εταιρείας.

Από τις δύο το μεσημέρι προβλήματα υδροδότησης αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στις περιοχές της Νεάπολης, Παλαιάς Λαχαναγοράς, Αγίου Δημητρίου, Βαρδαρίου, Κασσάνδρου, Άνω Πόλης και σε όλες τις παρακείμενες οδούς και η ΕΥΑΘ ΑΕ δίνει εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης υδροδότησης στις 20:00. Τονίζεται ότι από το πρόβλημα και τη διαρροή είχε πλημμυρίσει η περιοχή στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή γύρω από τις οδούς Θεμιστοκλέους και Παρμενίωνος στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης υδροδότησης στις 16:00. Επίσης, χωρίς νερό έχει μείνει η περιοχή Αμπελοκήπων-Μενεμένης/Κρυστάλλη και όλες οι παρακείμενες οδούς, με εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης τις 18.00. Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τις βλάβες και τους χρόνους αποκατάστασης στην ιστοσελίδα της ΕΥΑΘ ΑΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση https://vlaves.eyath.gr/wpTemporaryCut_v4.asp.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.