Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς Δημήτρης Μαθιός ζητά την ανασύσταση του Υπουργείου Βιομηχανίας!!

Την ανασύσταση του υπουργείου Βιομηχανίας «για να χτίσουμε ξανά το σπίτι της βιομηχανίας και από εκεί να ξεκινήσουμε για μια νέα εκβιομηχάνιση της χώρας μας με έντονη την εξωστρέφεια» έθεσε ως βασική προτεραιότητα, στους στόχους για το 2023, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) Δημήτρης Μαθιός στις εργασίες της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ).

«Η βιομηχανία ήταν, παραμένει και πρέπει να παραμείνει ο κορυφαίος πυλώνας της οικονομίας, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαθιός και πρόσθεσε: «Η δε επόμενη μέρα στην οικονομία μετά τις κρίσεις συγκλονισμού της πρέπει και πάλι να στηριχθεί στην παραγωγή. Ειδικά στη βιομηχανική παραγωγή. Γιατί η οικονομία πρέπει να αποκτήσει πράγματι ένα νέο μοντέλο στηριγμένο βεβαίως στην ανταγωνιστικότητα εντός και εκτός Ε.Ε. Και την ανταγωνιστικότητα αυτή μπορεί να την φέρει και θα την φέρει η βιομηχανική παραγωγή. Η εξωστρεφής βιομηχανική παραγωγή».

Ο συντονισμός των συζητήσεων έγινε από τον αντιπρόεδρο του ΣΒΑΠ Ιωάννη Καρακάση, ο οποίος και ορίσθηκε πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και από τον εκτελεστικό πρόεδρο Σταύρο Θεοδωρόπουλο. Στη συνέλευση συζητήθηκαν οι εξελίξεις σε θέματα χωροταξίας και αδειοδοτήσεων, η ψηφιακή κάρτα εργασίας, οι Κοινότητες Ανανεώσιμης Ενέργειας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.