Πορεία για τα Τέμπη: Συγγενείς θυμάτων διαπληκτίστηκαν με εργαζόμενους στο σταθμαρχείο



Επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης και πορείας συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών, όταν ορισμένοι κινήθηκαν προς το χώρο του σταθμαρχείου.
Σύμφωνα με το onlarissa, υπήρξε διαπληκτισμός με τα πνεύματα να οξύνονται. Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων και αστυνομικών που παρακολουθούσαν διακριτικά τις εξελίξεις, ευτυχώς αποσοβήθηκε η κλιμάκωση της έντασης.

Οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και πολίτες της Λάρισας, κρατώντας πανό στο οποίο αναγραφόταν «Δεν ξεχνώ - 57 ψυχές ζητούν δικαίωση», εξέφρασαν για ακόμη μια φορά το αίτημά τους να αποκαλυφθούν όλα τα αίτια του δυστυχήματος και να αποδοθούν οι ευθύνες όσο ψηλά και αν βρίσκονται. 
Παράλληλα, σε δηλώσεις τους, συγγενείς των θυμάτων κατηγόρησαν όλες εκείνες τις πολιτικές που, όπως είπαν, είναι υπεύθυνες για την άσχημη κατάσταση του σιδηρόδρομου, μιλώντας ταυτόχρονα για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε την βραδιά του δυστυχήματος.
Κατά την διάρκεια της πορείας, οι διαδηλωτές κρατούσαν μαύρα κεριά, στη μνήμη των θυμάτων.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.