Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 37χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στην Άρτα μετά την απολογία του στον ανακριτή.


 


Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε ο 37χρονος πατέρας του νεκρού βρέφους στην Άρτα μετά την απολογία του στον ανακριτή. Ο 37χρονος απαγορεύεται να εξέλθει από τη χώρα.

Σε ερώτηση για το πώς ξέχασε το παιδί μέσα στο αμάξι, ο δικηγόρος περιέγραψε τι προηγηθήκε του μοιραίου λάθους του πατέρα. «Έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού. Ήταν πολύ κουρασμένος τον τελευταίο καιρό, ενώ η μητέρα είχε ένα ατύχημα και φοβόταν να πάει το παιδί στο παιδικό. Ο 37χρονος σταμάτησε να πάρει ένα καφέ και αντί να στρίψει προς τον παιδικό πήγε στη δουλειά του», είπε.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.