2 μεσημέρι... Στο 31,52% η συμμετοχή στα 16.520 εκλογικά τμήματα2 μεσημέρι... Στο 31,52% η συμμετοχή στα 16.520 εκλογικά τμήματα

Σε ποσοστό 31,52%, ανέρχεται μεσοσταθμικά η συμμετοχή των ψηφισάντων πολιτών, στα 16.520 εκλογικά τμήματα, ήτοι στο 80% των εκλογικών τμημάτων, όπως ανακοίνωσε στις 14.00 το μεσημέρι ο Γ.Γ. του Υπουργείου Μιχάλης Σταυριανουδάκης.

Όπως δήλωσε, η πρώτη ενημέρωση δέν έγινε στις 10.30 π.μ. εξαιτίας του πολύ μικρού δείγματος που υπήρχε τη συγκεκριμένη ώρα. Επισήμανε ακόμνη ότι η επόμενη ενημέρωση αναμένεται να γίνει στις 4 μ.μ.

Παράλληλα ο ΓΓ του Υπουργείου γνωστοποίησε πως η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομάλά και πολύ λίγα προβλήματα έχουν αναφερθεί στο ξεκίνημά της στις 7 το πρωί.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.