Νέο μακελειό με 10 νεκρούς και 15 τραυματίες στη Σερβία-Συνελήφθη ο δράστης του μακελειού





Μια μέρα μετά τη φονική επίθεση σε σχολείο στο Βελιγράδι της Σερβίας οι αρχές ανέφεραν νέo αιματηρό μακελειό με πυροβολισμούς που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα τουλάχιστον 10 νεκρούς και τουλάχιστον 15 τραυματίες.

    🇷🇸 | URGENTE: El tiroteo se ha producido en la ciudad de Mladenovac, 42 kilómetros al sur de Belgrado, actualmente el tirador se niega ha rendirse a pesar de estar rodeado por las fuerzas de seguridad.
    pic.twitter.com/UMelQzUBa0
    — Alerta News 24 (@AlertaNews24) May 5, 2023

    At least 10 killed, 15 injured after shooting spree in central Serbia https://t.co/vYyJR8pxzf via @cgtnofficial
    — WORLD LEADER 1 ARTHUR GEORGE CARTER (@ARTHURGCARTER1) May 5, 2023

    DEADLY SHOOTING SPREE
    - In Serbia, SE of Belgrade
    - Suspect, 21, opened fire in 3 villages
    - Gunman fired from car with automatic rifle
    - At least 25 people shot, 10 dead
    - Men, women and children shot at random
    - Suspect surrounded by police
    - Just 1 day after school shooting
    — BNO News (@BNONews) May 4, 2023

    Eight killed, 10 injured in Serbia shooting: local media | via @AFP pic.twitter.com/7QodCAdL3p
    — Inquirer (@inquirerdotnet) May 5, 2023

    Sirbistan Mladenovac`ta sehirde dolanan biri rasgele etrafa ates aciyor... Cocuklar dahil 7 kisiyi katletti
    13 kisiyide yaraladi...
    Supheli kacti,polis kusatti onu...
    Teslim olmayi red ediyor,polisle catisiyor///#Serbia pic.twitter.com/z6H8x23jDO
    — | | Самакон¹⁹¹⁷ | | 🅉a Донбасс - 🅉a Правда (@1917CCCP2) May 5, 2023

    Multiple People Shot in Dubona, a Village Southeast of Serbia's Capital #Dubona #Serbia https://t.co/n7hRrCIOdO
    — Nasiru Eneji Abdulrasheed (@neabdulrasheed) May 4, 2023

Τα τραγικά περιστατικά συνέβησαν σε τρία χωρία της Σερβίας, 42 και 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, στα Ντούμπονα, Σέπτσιν και Μλαντένοβατς, όπως μετέδωσε το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας νεαρός 21 ετών σκόρπισε τον θάνατο πυροβολώντας αδιακρίτως με αυτόματο όπλο, μέσα από το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, πρόκειται για τον 21χρονο, Ούρος Μπλάζιτς, ο οποίος είναι γιος αξιωματικού του στρατού που υπηρετεί στο Βελιγράδι. 


Το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος δέκα ανθρώπων και ο τραυματισμός τουλάχιστον άλλων 15. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ο δράστης φέρεται να πυροβόλησε συνολικά 25 άτομα. Επτά από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία του Βελιγραδίου.

Παράλληλα έκκληση για αίμα απηύθυνε το υπουργείο Υγείας της Σερβίας.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή του Μλαντένοβατς, αναζητώντας τον δράστη. 

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί από ελικόπτερα και drones που πετούν πάνω από τη περιοχή, και περικυκλωθεί από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς αλλά αρνείται να παραδοθεί και απαντάει στα πυρά των αστυνομικών.

Το μακελειό εκτυλίχθηκε μια ημέρα μετά την επίθεση 13χρονου σε σχολείο με εννιά νεκρούς και επτά τραυματίες, που έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα.

    #Serbia 🇷🇸 Un hombre de 21 años, asesinó a siete personas incluyendo a su hermana, un policía y dejó varios heridos.
    Según las primeras investigaciones el hombre había discutido con un agente policial y fue a su casa a por un rifle y disparó de manera desfrenada. pic.twitter.com/2g2vDRAMlI
    — NeuronaSV (@NeuronaSV) May 5, 2023

    At least eight killed and ten wounded in new shooting in Serbia - #shooting #belgrade #serbia https://t.co/akOaWdnSdM
    — IdeallyaNews (@IdeallyaNews) May 5, 2023

    Serbia News:The Serbian police surrounded a man (21) who opened fire tonight in Mladenovac near Belgrade, during which he killed at least seven people. pic.twitter.com/42vpmzyRIT
    — SEICO-OSINT (@SeicoIntel) May 4, 2023


Στη σύλληψη του 21χρονου μακελάρη, Ούρος Μπλάζιτς, στη Σερβία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας. Ο δράστης της νέας πολύνεκρης επίθεσης στη Σερβία συνελήφθη κοντά στο Κραγκούγεβατς. Νωρίτερα πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε εντοπιστεί από ελικόπτερα και drones που πετούσαν πάνω από την περιοχή και είχε περικυκλωθεί από την αστυνομία, αλλά αρνούνταν να παραδοθεί και απαντούσε στα πυρά των αστυνομικών.

Ο 21χρονος διέπραξε αλλεπάλληλες επιθέσεις χρησιμοποιώντας αυτόματο τουφέκι σε τρία χωριά της Σερβίας το βράδυ της Πέμπτης (05/05) με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 10 άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 15. Επτά από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία του Βελιγραδίου, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα γίνει ακόμα πιο βαρύς. Παράλληλα έκκληση για αίμα απηύθυνε το υπουργείο Υγείας της Σερβίας.

Τα τραγικά περιστατικά συνέβησαν σε τρία χωρία 42 και 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, στα Ντούμπονα, Σέπτσιν και Μλαντένοβατς, όπως μετέδωσε το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας, πρόκειται για τον 21χρονο, Ούρος Μπλάζιτς, ο οποίος είναι γιος αξιωματικού του στρατού που υπηρετεί στο Βελιγράδι. 

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν μετά από έναν νυχτερινό καβγά στην αυλή ενός σχολείου κοντά στο Mλαντόνεβατς. Ο 21χρονος φαίνεται να επέστρεψε με ένα όπλο, ανοίγοντας πυρ προς τυχαίους ανθρώπους από το αυτοκίνητο του.

Το μακελειό εκτυλίχθηκε μια ημέρα μετά την επίθεση του 13χρονου σε σχολείο με εννέα νεκρούς και επτά τραυματίες, που έχει προκαλέσει σοκ στη χώρα.

zougla.gr
 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.