Απίστευτο κι όμως συνέβη ενώ υποτίθεται είχαν ληφθεί μέτρα: Intercity έμεινε από ρεύμα έξω από τη Λάρισα!!!


 

Απίστευτο κι όμως συνέβη, σαράντα μέρες περίπου μετά τo έγκλημα στα Τέμπη και ενώ υποτίθεται ελήφθησαν μέτρα για την ασφαλή σταδιακή επανέναρξη δρομολογίων πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάστηκε σε αμαξοστοιχία Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής 9 Απριλίου.

Ειδικότερα, η αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε ξαφνικά λίγο έξω από τη Λάρισα και τα φώτα έσβησαν με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στους επιβάτες.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, μετά από αρκετή ώρα αναμονής, το πλήρωμα ενημέρωσε ότι υπήρξε πρόβλημα στο ηλεκτροδοτικό δίκτυο του ΟΣΕ.

Όπως ανέφεραν επιβάτες, δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα έκαναν στη συνέχεια και με ποιον τρόπο θα έφταναν στον προορισμό τους.

Τελικά, οι επιβάτες έφτασαν με καθυστέρηση στη Θεσσαλονίκη.

 atexnos.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.