Αδερφός θύματος των Τεμπών αποδομεί το προεκλογικό «μότο» του Μητσοτάκη - Η απάντηση στο σποτ της ΝΔ






«Ναι, εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στον Ιούλιο του 19. Όταν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Όταν υπήρχε ο αδερφός μου». Η απάντηση του Βαγγέλη Βλάχου στον Μητσοτάκη.

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυκλοφόρησε το πρώτο σποτ για τις εκλογές 2023 με πρωταγωνιστή τον ίδιο, οικογένειες θυμάτων των Τεμπών προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά τις θλιβερές απώλειες που υπέστησαν.

Και μέσα στο βαρύ πένθος τους, αναγκάζονται να ακούσουν από τα χείλη του πρωθυπουργού το δίλημμα «Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά».

Το εν λόγω προεκλογικό σύνθημα ήταν αυτό που έκανε τον Βαγγέλη Βλάχο -αδερφό θύματος στην τραγωδία των Τεμπών- να αντιδράσει μία ανάρτηση λίγων μόνο λέξεων, αποδομώντας με τον πιο ηχηρό τρόπο το «ψευδές» δίλημμα που έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, το προεκλογικό σποτ του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Βαγγέλης Βλάχος έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter:

«"Γυρίζουμε πίσω ή προχωράμε μπροστά"

Η λογική πλάνη του ψευδούς διλήμματος.

Κάτι τέτοιο σκέφτηκαν και στις 28/2/23 στα #Τεμπη_εγκλημα και τελικά αποφάσισαν "πάμε και όπου βγει".

Ναι εγώ θέλω να γυρίσω πίσω στον Ιούλιο του 19. Όταν υπήρχε τηλεδιοίκηση. Όταν υπήρχε ο αδερφός μου».
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.