Την Τετάρτη 5/4 στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον Ευαγγελιαμό!!


 


Σε στάση εργασίας την Τετάρτη 5 Απρίλη από τις 12 μ. ως τη λήξη της πρωινής βάρδιας, προχωρά το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και παράλληλα καλεί σε συγκέντρωση στις 12.30 μ.μ. στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

«Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις δίνοντας αποφασιστική απάντηση στην ένταση του αυταρχισμού και της αυθαιρεσίας της Διοίκησης» σημειώνει το Σωματείο και υπογραμμίζει:

«Βάζουμε τέρμα στην ασυδοσία και την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων: Άθλιες εργασιακές συνθήκες, περικοπή και των αυτονόητων δικαιωμάτων, πειθαρχικές διώξεις – ποινές, στοχοποίηση διοικητικών υπαλλήλων, απαξίωση επιστημονικού έργου, τιμωρητικές μετακινήσεις, συκοφάντηση εργαζόμενων και συνδικαλιστών από τη διοίκηση κ.ά.

Απαιτούμε Δημόσια – Δωρεάν Υγεία για όλους, μαζικές προσλήψεις προσωπικού, μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και πλήρη εργασιακά – μισθολογικά – ασφαλιστικά – επιστημονικά – συνδικαλιστικά δικαιώματα για όλους. Να τοποθετηθεί η συναδέλφισσα Επιμ. Παθολογίας σε παθολογική κλινική του Νοσοκομείου με πλήρεις επιστημονικές αρμοδιότητες σύμφωνα με την οργανική της θέση».

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.