Στην Τανάγρα έφτασαν άλλοι 16 Ελληνες από το Σουδάν





Στο αεροδρόμιο της Τανάγρας προσγειώθηκε το δεύτερο μεταγωγικό αεροσκάφος C 27 που μετέφερε 16 ακόμη Έλληνες από το Σουδάν.

Μαζί με τους επιβάτες βρίσκεται ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Χαρδαλιάς, ως επικεφαλής της αποστολής, ενώ μαζί με τους Ελληνες στο αεροσκάφος βρίσκονται μία Ελληνοκύπρια, 9 Ρουμάνοι και 8 Φινλανδοί πολίτες.

Το C-27J αναχώρησε από το Ασουάν της Αιγύπτου, χθες, στις 17:10 τοπική ώρα για το Τζιμπουτί, απ’ όπου παρέλαβε τους Ρουμάνους και Φινλανδούς πολίτες. Επέστρεψε στο Ασουάν σήμερα στις 04:30 τοπική ώρα για ανεφοδιασμό. Στις 06:30 απογειώθηκε για την Άκαμπα της Ιορδανίας απ’ όπου παρέλαβε 16 Έλληνες και μία Κύπρια υπήκοο. Απογειώθηκε στις 09:00 τοπική ώρα με τελικό προορισμό την Τανάγρα.

Οι υπολογισμοί που γίνονται για τους εναπομείναντες Έλληνες που ζουν στο Σουδάν, είναι ότι ο αριθμός τους ίσως φτάνει τους 80. Όλοι έχουν φροντίσει να κρύβονται σε καταφύγιο ή στα σπίτια τους, ενώ ο εντοπισμός τους γίνεται με δυσκολία.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.