Παρέμβαση στο Προεδρικό Μέγαρο για τη 12χρονη, θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον Ρουβίκωνα


 


 Ηχηρή παρέμβαση πραγματοποίησαν σήμερα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο μέλη του «Ρουβίκωνα», διαμαρτυρόμενα για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, ζητώντας προστασία του παιδιού.

Τα μέλη της γνωστής αναρχικής ομάδας συγκεντρώθηκαν στην Ηρώδου Αττικού, όπου και σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε «Κράτος μαφιόζοι παιδοβιαστές, κάτω τα χέρια από την 12χρονη».

«Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, όπου κυριαρχούν τα φιλελεύθερα ιδεώδη, όπως μας λένε και μας ξαναλένε, θα έπρεπε το γράμμα του νόμου, αυτού που ονομάζουν δίκαιο, να εφαρμόζεται οριζόντια και καθολικά για όλους και όλες, και για τους θύτες και για τα θύματα. Θα έπρεπε ας πούμε ένα 12χρονο θύμα βιασμού, που αποτελεί τον βασικότερο μάρτυρα σε μια υπόθεση κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, να προστατεύεται ως μάρτυρας, και να της παρέχεται όλη η απαραίτητη υλική και ψυχολογική υποστήριξη από την “ευνομούμενη πολιτεία”», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο «Ρουβίκωνας» σε σχετική ανακοίνωσή του, προσθέτοντας πως «είναι χρέος της κοινωνικής βάσης να σταθεί αλληλέγγυα στη 12χρονη και σε κάθε 12χρονη, και να σταθεί απέναντι σε όσους μας εκμεταλλεύονται και διαιωνίζουν την καταπίεσή μας, απέναντι σε κράτος, μαφιόζους και παιδοβιαστές».

Σημειώνεται πως η ελληνική αστυνομία προχώρησε άμεσα σε προσαγωγές 13 ατόμων που βρίσκονταν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.