Σοβαρό το ενδεχόμενο η μεγάλη φωτιά να προκλήθηκε από την ύπαρξη φιαλών υγραερίου!!
Ένα από τα ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι αν ευθύνεται η ύπαρξη φιαλών υγραερίου που εξερράγησαν.

Ο πραγματογνώμονας Γιώργος Περιβολιώτης δήλωσε ότι: «Η έκρηξη που βλέπουμε στη σύγκρουση των δύο τρένων παραπέμπει στην ανάφλεξη αερίου. Το αέριο αυτό μπορεί να υπήρχε ή εικάζεται ότι μπορεί να υπήρχε ίσως στο κυλικείο, το πιο πιθανό στο κυλικείο, με την έννοια να υπήρχε κάποια συσκευή που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες του κυλικείου».

Θυμίζουμε ότι χθες ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Live News ότι βρέθηκαν δύο άθικτες φιάλες υγραερίου στο σημείο του δυστυχήματος. Έτσι, από τις Αρχές εξετάζεται αν υπήρχαν κι άλλες φιάλες που ευθύνονται για τη φωτιά που προκλήθηκε μετά την έκρηξη.

Ο Κώστας Τσίγκας, πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, από τη δική του μεριά, δήλωσε: «Όντως προκλήθηκε πυρκαγιά. Θα διερευνηθούν τα αίτια. Οι πιθανότητες είναι πάρα πολλές, αυτό πρέπει να μας το πουν οι αρμόδιοι».

Όπως εξήγησε ο κ. Τσίγκας, οι φιάλες υγραερίου επιτρέπονται υπό προϋποθέσεις και ύστερα από αδειοδότησης της αρμόδιας αρχής, στην προκειμένη περίπτωση του υπουργείου Μεταφορών.


 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.