Τα ερωτήματα για τις ανακοινώσεις «αποτροπής τρομοκρατικού χτυπήματος» στην Αθήνα


 

 

Οι ανακοινώσεις για «εξάρθρωση τρομοκρατικού δικτύου» στην Αθήνα που έγιναν πολύ λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών από τον κ.Μητσοτάκη, αντιμετωπίζονται με κάποια καχυποψία από ένα μέρος της κοινής γνώμης. Η σύμπτωση είναι σατανικά και η αξιοπιστία της κυβέρνησης βρίσκεται στο ναδίρ.

Για να βάλουμε λοιπόν στη σειρά όσα έχουν ανακοινωθεί:

•ΕΥΠ και Αστυνομία ανακοίνωσαν ότι στόχος ήταν το το εβραϊκό εστιατόριο Chabad of Athens, στου Ψυρρή.

Το «τρομοκρατικό δίκτυο» αποτελείται από δύο Πακιστανούς που ζουν εκτός Αθηνών και τους οποίους «συντόνιζε» κέντρο που βρίσκεται στο Ιράν.

•Έχουν βρεθεί όπλα, εκρηκτικά ή άλλα στοιχεία που να στηρίζουν την υπόθεση; Η απάντηση είναι προς το παρόν όχι.

•Συνομιλίες των συλληφθέντων που δημοσιοποιήθηκαν προκαλούν περισσότερα ερωτήματα για το «τρομοκρατικό χτύπημα».

•Οι δύο συλληφθέντες είναι παράτυποι μετανάστες, κάτι που μάλλον δεν «κολλάει» στην προετοιμασία ενός τόσο σοβαρού τρομοκρατικού χτυπήματος. Η κοινή λογική λέει ότι ο «εγκέφαλος» της επίθεσης θα επέλεγε τη στρατολόγηση ατόμων που δεν θα είχαν κανένα ρίσκο να συλληφθούν ακόμη και σε ένα έλεγχο ρουτίνας.

Από την άλλη πλευρά, η ΕΛΑΣ επιμένει ότι πρόλαβε μια τρομοκρατική επίθεση που είχε αρχίσει να σχεδιάζεται. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος και ο 29χρονος φέρονται να έπαιρναν εντολές -μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών που είχαν στα κινητά τους- από 30χρονο με «έδρα» το Ιράν. Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είχε εδώ και καιρό την πληροφορία ότι εξτρεμιστές που βρίσκονται στο εξωτερικό οργανώνουν τρομοκρατική χτυπήματα με στόχο εβραϊκούς στόχους σε διάφορες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Οι πληροφορίες αυτές ανέφεραν ότι άντρας από το Ιράν έχει «στρατολογήσει» Πακιστανούς στη χώρα μας. Τέτοιου είδους εξτρεμιστικές -αντισημιτικές- ομάδες είχαν προσπαθήσει να κάνουν το ίδιο στην Κύπρο το 2021, όταν και πάλι Πακιστανοί φέρονται να σχεδίαζαν επίθεση σε εβραϊκό στόχο. Ένα χρόνο αργότερα Πακιστανοί ταυτοποιήθηκαν στην Τουρκία για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

 Από Militaire News 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.