Συνεδρίαση της Παγκόσμιας Ένωσης Εισαγγελέων στην Αθήνα!


 


Με πρωτοβουλία του υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Κώτσηρα - Παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου
Μία σημαντική πρωτοβουλία έλαβε χώρα στην Αθήνα το τριήμερο 22-24 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Κώτσηρα, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ένωσης Εισαγγελέων με τη συμμετοχή ανώτατων εισαγγελικών λειτουργών από πολλές χώρες ανά την υφήλιο.

Μάλιστα, το επίσημο δείπνο έλαβε χώρα παρουσία του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης και π. Πρωθυπουργού κ. Παναγιώτη Πικραμμένου.

Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, το χαρτοφυλάκιο του οποίου περιλαμβάνει και τη δικαστική συνεργασία, ενεργοποιεί και ενισχύει με συνεχείς πρωτοβουλίες την εξωστρέφεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο συγκεκριμένο πεδίο ώστε να δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για την αντιμετώπιση του διασυνοριακού εγκλήματος. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.