«Καρφί» Κακλαμάνη σε Παπαθανάση για το δάνειο: Θα διευκόλυνε να δοθεί στη δημοσιότητα η συμφωνία


 


 

Υπέρ της δημοσιοποίησης της συμφωνίας που έκανε ο Νίκος Παπαθανάσης με την τράπεζα για το δάνειο των 2 εκατ. ευρώ τάχθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, μετά τον σάλο σχετικά με την υπόθεση για το «κούρεμα» που φέρεται να έγινε.

«Άκουσα ότι ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε ότι θα κινηθεί νομικά. Υποθέτω ότι όταν λέει ‘θα κινηθώ νομικά’, προφανώς θα συμπεριλαμβάνεται και αυτό. Θα διευκόλυνε την υπόθεση», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτό ακριβώς ζητά και ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας η υπόθεση. «Ο κ. Παπαθανάσης αντί να απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη, το λιγότερο που έχει να κάνει είναι να δώσει στη δημοσιότητα τον διακανονισμό με τον οποίο «καθάρισε» με μόλις 50.000 χιλιάδες ευρώ για 2 εκατ. χρέος», ανέφερε την περασμένη Κυριακή η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.