Κυνική δήλωση Α.Γεωργιάδη για την ασφάλεια των τρένωνΚυνική δήλωση Α.Γεωργιάδη για την ασφάλεια των τρένων

Ο Υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στο Blue Sky κλήθηκε να σχολιάσει μεταξύ άλλων τις δηλώσεις Καραμανλή λίγες ημέρες πριν το δυστύχημα στα Τέμπη, στις οποίες είχε υποστηρίξει ότι δεν τίθεται κανένα ζήτημα ασφάλειας στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας.

Αφού αρχικά αναρωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ο Υπουργός να ξέρει τι κάνει ο σταθμάρχης Λάρισας;» πρόσθεσε «εδώ έχουμε την κλασική περίπτωση, όχι ανθρώπινου λάθος όπως έλεγα εγώ στην αρχή, έχουμε έναν εντελώς ακατάλληλο άνθρωπο σε αυτή τη θέση. Αυτοί που τον έβλεπαν, έφυγαν και τον άφησαν μόνο του;».


Θέλοντας να υπερασπιστεί τον παραιτηθέντα Υπουργό, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ούτε λίγο όυτε πολύ ότι ορθώς ο Κώστας Αχ. Καραμανλής δεν παραδέχτηκε ότι υπάρχει ζήτημα ασφαλείας στα τρένα, γιατί τότε δεν θα έμπαινε κανείς!

«Είσαι ο Υπουργός Μεταφορών. Μπορείς να πας στη Βουλή και να πεις ναι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα; Αν το πεις αυτό, δεν θα μπει αύριο άνθρωπος στα τρένα» είπε επί λέξει ο Υπουργός Ανάπτυξης.

Μάλιστα επέμεινε στην άποψη του παρά την αντίδραση του πάνελ, λέγοντας ξανά: «Είναι πιθανόν ο Υπουργός να σκέφτηκε ότι, αν βγει να πει ότι έχουν πρόβλημα ασφάλειας τα τρένα, αύριο τα τρένα δεν θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα».
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.