Λούκα Κατσέλη στην ΕΡΤ! Προειλημμένη απόφαση του ΑΡΕΊΟΥ ΠΑΓΟΥ για τα FUNDS!!


 


 Για προειλημμένη απόφαση, μίλησε η κ. Λούκα Κατσέλη στην ΕΡΤ και στον Κώστα Λασκαράτο σχετικά με την απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς από funds.

«Η απόφαση του Αρείου Πάγου βγήκε σε χρόνο dt» τόνισε ακόμα και εστίασε σε τρία σημεία.

Αυτά είναι:

    Ξεκινούν χιλιάδες πλειστηριασμοί σε μία πάρα πού δύσκολη περίοδο για την μεσαία τάξη και τα ευάλωτα νοικοκυριά. 700.000 ακίνητα μπορεί να βγουν σε πλειστηριασμό.
    Το Δημόσιο θα χάσει 59 δισ.
    Ο οφειλέτης χάνει το σπίτι του χωρίς να έχει κληθεί να ρυθμίσει τις οφειλές του.


Γίνεται ένας τζόγος, μία κερδοσκοπία πάνω στα ακίνητα είπε ακόμα ενώ τόνισε ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της νομοθετικής πρωτοβουλίας.

«Προτείνω στον κ. Σταϊκούρα άμεση νομοθετική παρέμβαση» είπε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι «πράσινο φως» άναψε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου στις εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» ενυπόθηκων δανείων προκειμένου να προχωρούν σε πλειστηριασμούς ακινήτων και να προβαίνουν σε πράξεις εκτέλεσης ως δικαιούχοι διάδικοι.

Με συντριπτική πλειοψηφία (56-9), σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου στην κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψή της τάχθηκε υπέρ των funds, κάνοντας δεκτή την εισήγηση της Αρεοπαγίτου Κανέλλας Τζαβέλα.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.