Ο υπό ανέγερση πυρηνικός σταθμός του Ακουγιού δεν επηρέασε το έργο και την εξέλιξη του σύμφωνα με την γενική του διευθύντρια!!


 


 

Η Αναστασία Ζοτέεβα, Γενική Διευθύντρια της Akkuyu Nükleer AŞ, προέβη σε γραπτή δήλωση σχετικά με το έργο του ΑΗΣ Ακουγιού μετά τον σεισμό, το επίκεντρο του οποίου ήταν στην περιοχή Παζαρτζίκ του Καχραμανμαράς και επηρέασε συνολικά 10 επαρχίες.

Η Ζοτέεβα δήλωσε: «Ο σεισμός, το επίκεντρο του οποίου ήταν η περιοχή Πάζαρτζικ του Καχραμανμαράς, έγινε αισθητός με ένταση περίπου 3 στην περιοχή όπου βρίσκεται ο ΑΗΣ Ακουγιού. Οι ειδικοί μας δεν εντόπισαν καμία ζημιά στα κτήρια, τον εξοπλισμό και τους γερανούς στην περιοχή μας. Οι εργασίες κατασκευής και συναρμολόγησης συνεχίζονται στο εργοτάξιο».

Αναφέροντας ότι θα παρασχεθεί κάθε είδους υποστήριξη σε όσους υπέστησαν ζημιές από τον σεισμό, η Ζοτέεβα συνέχισε λέγοντας ότι, «μεταξύ των υπαλλήλων, αυτή τη στιγμή γίνονται τα απαραίτητα πράγματα για την κάλυψη των βασικών αναγκών της σεισμογενούς ζώνης. Οι μονάδες έκτακτης ανάγκης της Akkuyu Nükleer, η Μονάδα Κινητοποίησης και οι Μονάδες Πολιτικής Άμυνας και Προστασίας Έκτακτης Ανάγκης, ετοιμάζονται να στείλουν εξοπλισμό και προσωπικό στην περιοχή για μετασεισμική βοήθεια σε συνεργασία με το AFAD, το κέντρο έκτακτης ανάγκης στην Τουρκία. Ευχόμαστε το έλεος του Θεού σε όσους έχασαν τη ζωή τους στο σεισμό και τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους συγγενείς τους. Ελπίζουμε ότι οι τραυματίες θα ανακτήσουν την υγεία τους το συντομότερο δυνατό».
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.