Διαστροφική -και αήθης- αναφορά Μητσοτάκη στον Καραμανλή Ύπουλη επίθεση… μετ' επαίνων!


 


  Πληροφορίες για τις πιέσεις που δέχθηκε ο Κώστας Καραμανλής να μην αφήσει αιχμές κατά του Μητσοτάκη στη δήλωση αποχώρησης υπάρχουν από πολλές πλευρές.

Ο πρώην Πρωθυπουργός μάλλον δεν σκόπευε να το κάνει, και εν πάση περιπτώσει η «στήριξη στην κυβέρνηση της ΝΔ» -ως υποσύνολο της κεντρικής αναφοράς του στον Καραμανλισμό- ήταν ο μέγιστος δυνατός συμβιβασμός που θα μπορούσε να κάνει.

Αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τον σεβάστηκε. Στη δική του δήλωση, που ακολούθησε, στην ουσία… επιτίθεται στον Καραμανλή, προφασιζόμενος ότι τον… επαινεί!.

Αναλαμβάνοντας τον ρόλο του… παραταξιάρχη, του απονέμει… «εύσημα» - σαν να κρίνεται από τον ίδιο η αξιολόγηση της πολιτικής διαδρομής του Καραμανλή:

- «Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα Καραμανλή για τη διαχρονική προσφορά του στην παράταξη και τον τόπο», αναφέρει.

Εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της «παράταξης», ενώ είναι απλώς ο τρέχων αρχηγός και εκπρόσωπος της ΝΔ ως πολιτικού φορέα της. Η παράταξη εξακολουθεί να έχει καραμανλικό πρόσημο.

Το «καπέλωμα» του Καραμανλή συνεχίζεται με ισχυρή δόση θράσους: «Γνωρίζω ότι έχει πάντα στην καρδιά του τη Νέα Δημοκρατία…» λέει.

Απίστευτο! Ο Μητσοτάκης… πιστοποιεί ότι ο, απολύτως ταυτισμένος με τη ΝΔ, Καραμανλής την έχει στην καρδιά του!

Το χειρότερο: Τον βάζει να… χειροκροτεί τη λήγουσα κυβερνητική θητεία του, λέγοντας ότι ο Καραμανλής είναι ΝΔ «πολύ περισσότερο σήμερα, που η καμπή στη δική του πολυετή διαδρομή συμπίπτει με το άνοιγμα νέων και αισιόδοξων οριζόντων για την πατρίδα και το κόμμα μας».

Στον επίλογο; Προεξοφλεί, δίκην… υπόδειξης, την παρουσία του Καραμανλή στην -πανάθλια- προεκλογική καμπάνια του - στην οποία τον πρώτο λόγο έχουν τα «άκρα» που απεχθάνεται ο Καραμανλής

- «Είμαι σίγουρος ότι, απ’ όπου και αν βρίσκεται, θα συνεχίσει να αφιερώνει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Ελλάδας και της μεγάλης μας παράταξης. Και θα είναι παρών στη μεγάλη εκλογική μάχη που ξεκινά».

Ο Μητσοτάκης αυτοανακηρύσσεται σε πολιτικό και παραταξιακό μέγεθος μεγαλύτερο από τον Καραμανλή και μοιράζει πιστοποιητικά παραταξιακής αφοσίωσης.

Πιο ύπουλη και διαστροφική δήλωση δεν έχει υπάρξει στον δημόσιο βίο: πρόκειται για αήθη επίθεση σε κάποιον που δεν θα μπορούσε να έχει καμία συνάφεια με το Μητσοτακέικο και το έχει δείξει…

Γ.Λ. 

ieidiseis.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.