Μαθητές αποπειράθηκαν να δηλητηριάσουν συμμαθητή τους με ποντικοφάρμακο - Σοκαριστικό περιστατικό σε δημοτικό της Λαμίας


 





Ένα σοβαρό και συνάμα ανησυχητικό περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της Λαμίας, καθώς δύο μαθητές έριξαν... ποντικοφάρμακο στο νερό συμμαθητή τους για να τού κάνουν κακό! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamianow.gr, ο μαθητής έφτυσε το νερό που πήγε να πιει από το μπουκάλι του γιατί ήταν πολύ πικρό. Ο δάσκαλος προέτρεψε το παιδάκι να μην το χρησιμοποιήσει και πιει από τη βρύση.

Λίγο αργότερα ένα άλλο παιδάκι από την ίδια τάξη, πιθανόν από τύψεις, εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι το μεσημέρι στο σχολείο μαζί με ένα συμμαθητή του, έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του παιδιού που πήγε να πιει από το μπουκάλι του. Τότε η μητέρα ειδοποιεί την οικογένεια του παιδιού και αμέσως οι γονείς κινητοποιούνται και μεταφέρουν το παιδί τους στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται για τρεις ημέρες. Μάλιστα, η απάντηση των παιδιών στο «γιατί» έριξαν ποντικοφάρμακο στο νερό του συμμαθητή τους σοκάρει: «Γιατί θέλαμε να του κάνουμε κακό», φέρεται να είπαν

Η ποσότητα της ουσίας που έφτασε στον οργανισμό του μικρού μαθητή ήταν τέτοια που ευτυχώς δεν δημιούργησε σοβαρά προβλήματα. «Ακολουθήσαμε όλα τα προβλεπόμενα. Ενημερώσαμε όπως έπρεπε. Τα παιδιά και οι γονείς ήδη παρακολουθούνται από ψυχολόγο», δήλωσε μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο του LamiaPolis ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ευθύμιος Γκούμας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.