ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΣΜΥΡΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ!!


 

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ...ΔΥΣΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΣ, ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΗΗ ΟΧΙ..

ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ, ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΜΗ ΕΝΤΙΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ-ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥΣ...



Στο στόχαστρο των δύο αρθρογράφων των «Νέων» Γιώργο Παπαχρήστο και Γιάννη Πρετεντέρη, προφανώς όχι τυχαία, μπήκε η Εισαγγελέας  Όλγα Σμυρλή, η οποία πρότεινε την απαλλαγή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά για την υπόθεση με τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο Γιώργος Παπαχρήστος, από τη στήλη του στην εφημερίδα σήμερα συνεχίζει να αναρωτιέται «αν υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας» και παράλληλα επιτίθεται στην κα Σμυρλή, γιατί εισηγήθηκε την απαλλαγή του Νίκου Παππά φτάνοντας στο σημείο να ισχυρίζεται ότι όσοι πέρασαν από το ειδικό δικαστήριο δεν περίμεναν κάτι διαφορετικό από την περί ης ο λόγος ανώτατη δικαστική λειτουργό!

Στο ίδιο μήκος κύματος αλλά αρκετούς τόνους πιο πάνω ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιάννης Πρετεντέρης, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί την κα Σμυρλή ότι προσγειώθηκε στην Ελλάδα την τελευταία δεκαετία και δεν έχει καταλάβει ούτε τη δικάζεται, ούτε ποιοι δικάζονται ούτε γιατί δικάζονται! Και φυσικά προς επίρρωση της απορίας του αναπαράγει τη γνωστή θεωρία για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να στήσει το δικό του κανάλι, για την αραβική κατασκευαστική που ανέλαβε να χρηματοδοτήσει τον Έλληνα εργολάβο για να φτιάξει τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα και λοιπά ψεύδη με τη βούλα και Ελβετικού δικαστηρίου.

Αυτό όμως που έχει σημασία δεν είναι η κριτική τους στην Εισαγγελία (ουδείς άλλωστε είναι ανέλεγκτος και υπεράνω κριτικής) αλλά ότι τα δύο κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη των «Νέων» κρίνουν αλα καρτ. Δεν έχουν κανένα πρόβλημα για παράδειγμα ο κ. Ντογιάκος να προσπαθεί να σταματήσει την έρευνα μιας ανεξάρτητης αρχής όπως η ΑΔΑΕ, δεν έχουν κανένα πρόβλημα ο υιός Ντογιάκος να εργάζεται σε fund και ο πατήρ να είναι Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου όπου κρίνεται απόφαση για τους πλειστηριασμούς από τα Funds αλλά έχουν πρόβλημα για τη εισήγηση της κας Σμυρλή για το θέμα του κ. Παππά!

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.