Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στην Ελευσίνα



Πυροβολισμοί με καλάσνικοφ στην Ελευσίνα

Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς από καλάσνικοφ τα μεσάνυχτα στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες πυροβόλησαν σε σπίτι στην οδό Παγκάλου που ανήκει σε μια 29χρονη. Αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί όλη η γειτονιά στο πόδι ενώ όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκαν φθορές και σε ένα ακόμα σπίτι. Οι ένοικοι άκουσαν τις σφαίρες να σφυρίζουν έξω από τα σπίτια τους και τους δράστες να εξαφανίζονται. Κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 13 κάλυκες από καλάσνικοφ και έναν από 9αρι πιστόλι και εξετάζουν το ενδεχόμενο το περιστατικό να έχει σχέση με τους πυροβολισμούς που «έπεσαν», την περασμένη Δευτέρα κατά σπιτιών, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας αναζητούν μαρτυρίες αλλά και εικόνα από κάποια κάμερα προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα του δράστη.
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.